06 - 24199916 info@vci-lelystad.nl

Badkamer

VCI werkt met de modernste technieken en materialen. Wij bezitten de expertise die nodig is voor de hedendaagse badkamer en volgen de laatste trends . Wij blijven op de hoogte door vakbladen, beurzen en kennis van diverse bedrijven waarmee wij samenwerken. Dat ziet u aan de materialen en installatietechnieken die wij gebruiken en u merkt het in veiligheid en kwaliteit.

c88a

We denken graag met u mee van ontwerp tot oplevering. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer wordt ingericht naar uw persoonlijke wensen. Door overleg en vakmanschap realiseren wij dit. Zo geven wij advies over het ontwerp bij u thuis omdat we hier de situatie het best kunnen bekijken. We bedenken oplossingen voor lastige situaties en ook tijdens de werkzaamheden is er overleg mocht de situatie er om vragen. Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, zijn wij betrokken van het begin tot het einde.

Wij bieden u zekerheden als goed advies, professionele installatie en snelle hulp bij eventuele problemen.

U ontvangt bij oplevering een technische oplevering kaart. Hierop staan de gebruikte materialen, kleuren enz. zo heeft u alle gegevens op een overzichtelijke kaart.

< Terug naar werkzaamheden

Neem direct contact met ons op!