06 - 24199916 info@vci-lelystad.nl

Beveiliging

Huis beveiliging kan op verschillende manieren, maar daardoor bemoeilijkt het de keuze om een goed alarmsysteem aan te schaffen welke voldoet aan uw wensen en eisen. Het is dan ook goed om er bij stil te staan, voordat u uw huis daadwerkelijk gaat beveiligen, aan welke eisen uw huis beveiliging moet voldoen.

VCI is erin gespecialiseerd om samen met de particulier de wensen en eisen van uw huis beveiliging door te nemen, om zo een goed en passend alarmsysteem te kunnen installeren in uw woning. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in draadloze alarmsystemen welke de kosten van de installatie beperkt houden.

Bij ongewenst bezoek verjaagt het luid alarm van de ingebouwde sirene al gauw elke ongenode gast uit uw woning. Tegelijkertijd wordt u, of een andere sleutel houder, via de telefoon gewaarschuwd. U kunt daardoor zeer snel actie ondernemen.

Dome camera

Om topkwaliteit te kunnen garanderen is het belangrijk ten alle tijden te kunnen terugvallen op een betrouwbare en bovenal kwalitatief hoogwaardige productlijn. Het assortiment zwart / wit camera’s biedt deze zekerheid. De geselecteerde camera’s zijn complementair, voor iedere toepassing en prijsklasse biedt het assortiment een passende oplossing.

Als service voor onze klanten, worden alle camera’s voor levering afgeregeld en geassembleerd. De door u geselecteerde camera wordt voorzien van het bestelde objectief en eventueel in buiten behuizing geleverd.

camera_img

< Terug naar werkzaamheden

Neem direct contact met ons op!